Nyheder

Hørsholm Kommune og Sophienberg Gruppen stopper samarbejdet om Kokkedal stationsprojektet

Hørsholm Kommune og Sophienberg Gruppen har aftalt at stoppe samarbejdet om udviklingsprojektet ved Kokkedal Station. Projektet for Kokkedal stationsområdet var planlagt til at blive politisk behandlet i efteråret 2022.

Bydel
Vil du høre mere om projektet på Kokkedal station?

Kom til åbent hus på stationen den 13-15. juni 2022

Ny bydel ved Kokkedal Station: En historisk milepæl for Hørsholm

05.11.2021
Den 1. juli 2021 offentliggjorde Hørsholm Kommune, at Sophienberg Gruppen A/S havde vundet konkurrencen om etableringen af en ny bydel ved Kokkedal Station. Den 4. november blev endnu en milepæl nået, da parterne underskrev købsaftalen.

Kreativitet og høje målsætninger – Vinderprojekt for Kokkedal stationsområde kåret

Torsdag den 1. juli kårede borgmester Morten Slotved vinderen af projektet for udviklingen af Kokkedal stationsområde. Vinderen er Sophienberg Gruppen, og borgmesteren motiverede valget med, at der er vist kreativitet og høje målsætninger for et attraktivt område. Borgerne inddrages fortsat i udviklingen hen over 2021 og 2022.

Trygge og venlige rammer – vær med når vinderprojektet for Kokkedal stationsområde afsløres torsdag den 1. juli

Den 1. juli offentliggøres vinderprojektet for Kokkedal stationsområde. Det sker på Kokkedal Stationsvej 3 kl. 16 (lige ved Kokkedal Station). Alle er velkomne.

Udvikling af Kokkedal stationsområde: Status på udbud

Hørsholm Kommune modtog i marts fire tilbud med flotte projektforslag for udviklingen af Kokkedal Stationsområde. Tilbudsgiverne har i vidt omfang kigget på de mange input, borgere, naboer og andre interessenter er kommet med i løbet af foråret 2020, og Hørsholm Kommune ser frem til at offentliggøre en vinder i juni måned.