Kokkedal stationsprojekt blev udpeget i konkurrence i sommeren 2021

For et år siden blev vinderen af Hørsholm Kommunes udbudskonkurrence omkring Kokkedal station afsløret. Vinderen var Sophienberg Gruppen der i samarbejde med tre arkitekter, RUM, C.F. Møller, BOGL og den tidligere lokalpolitiker Kristin Arendt havde udarbejdet vinderprojektet.

Kort om projektet

Fagdommerne roste projektet fordi det har et veldefineret byrum med høj biodiversitet, en tydelig opdeling af de forskellige transportformer (bus, tog, cykel, gående og bilister) samt en flot og unik arkitektur. Den nye bro over banen er med til at binde området sammen og giver et helt nyt flow på stationen.

Selve projektet indeholder et friplejehjem, dagligvarebutik, senior-, familie- og ungdomsboliger. Flere af boligerne er bundet op omkring et fællesskab. På østsiden finder man udover boliger fitness, sundhedshus, små lokale butikker og restauranter som sushi, en cykel- og blomsterbutik. En del af projektet er at lave et trygt og åbent parkeringshus med god plads til pendlerparkering.

Trykafprøvning af projektet og styrkelse af byrummet

Det sidste år har projektgruppen arbejdet på at styrke de grønne byrum i projektet og sikre, at de arkitektoniske, tekniske og trafikale løsninger kan realiseres. Det er nu tid til at invitere borgerne indenfor på tegnestuen, så de kan høre om og se den hvordan vi tænker den fremtidige station skal fungere og se ud.

Invitation til åbent hus på stationen

Sophienberg gruppen vil derfor sammen sine rådgivere invitere til åbent hus på Kokkedal station på følgende dage:

Mandag d. 13. juni 06.45-08.30
Mandag d. 13. juni 15.15-17.30
Tirsdag d. 14. juni 06.45-08.30
Tirsdag d. 14. juni 15.15-18:45
Onsdag d. 15. juni 06.45-08.30
 - Du kan finde os ved siden af Kebab stationen.

Her vil du kunne se arkitekttegningerne af projektet samt høre mere om projektet. Vi tager også gerne en dialog over en kop kaffe – hvor vi drøfter hvordan logistik og byliv går op i højere enhed.

Alle input og besøg er velkomne.

På gensyn på Kokkedal station